04-09-2018 08:47

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій
щодо
внесення змін до Програми профілактики правопорушень
у Чернігівській області на 2016-2020 роки

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено зміни до Програми профілактики правопорушень у Чернігівській області на 2016 - 2020 роки.

Метою Програми є:

- усунення передумов для вчинення правопорушень, забезпечення конституційних прав та свобод людини на основі чітко визначених пріоритетів, поступового нарощування у цій справі зусиль правоохоронних органів, місцевих органів виконавчої влади та громадськості;

- удосконалення методів організації роботи і шляхів запобігання вчиненню правопорушень;

- активізація роботи з профілактики рецидивної злочинності; 

- підвищення координуючої ролі органів місцевого самоврядування та виконавчої влади у розв’язанні проблем попередження злочинності та її негативних наслідків;

- удосконалення інформаційно-аналітичного та матеріально-технічного забезпечення профілактичної діяльності зведеного загону ГУНП в Чернігівській області (у разі створення) та роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів».

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 29 серпня по 12 вересня 2018 року.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються по 12 вересня 2018 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-04-51, е-пошта: dcz_post@cg.gov.ua.

Контактна особа: Кулібик Андрій Вікторович, начальник відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Пояснювальна записка

Паспорт програми

Напрями та перелік завдань і заходів Програми

 

 

 

ГО Активне Суспільство України