back

Щось за рахунок ДФРР, а щось завдяки субвенції — в області реалізовуватиметься низка проектів

05-07-2017 10:42

Міжвідомча комісія погодила Чернігівщині 39 проектів на загальну суму понад 101 мільйон гривень, що фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку цьогоріч.

Дві пропозиції відхилено, як такі, що не забезпечують комплексний підхід (капітальний ремонт даху будівлі Ічнянського районного будинку, капітальний ремонт Срібнянського районного будинку культури).

П’ять проектів реалізовуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету, тому їх виключено з переліку ДФРР.

Читати також: Про розподіл коштів ДФРР, розвиток опорних шкіл — на нараді Мінрегіону 

Також члени регіональної комісії повторно оцінять проект «Будівництво прибудови до музичної школи №1 імені С.В. Вільконського по вул. Мстиславській, 3-А в м. Чернігів». Про це сьогодні під час профільного зібрання зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич.

— До облдержадміністрації з приводу повторного оцінювання зазначеного проекту звернувся міський голова Владислав Атрошенко. Оскільки механізм здійснення повторного аналізу проектів чітко не визначено, регіональна комісія чекала роз’яснення Мінрегіону. Отже, члени комісії матимуть час до п’ятниці, аби ще раз розглянути пропозицію та визначитися з висновками, — повідомив Леонід Сахневич.

Також перший заступник голови ОДА акцентував увагу на тому, що до наступного відбору проектів варто детальніше вивчити зауваження Міжвідомчої комісії.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода