back

Рятувальники пильнують пожежну безпеку в дитячих оздоровчих закладах

23-06-2017 10:38

У період літніх канікул діти активно вирушають на відпочинок та оздоровлення до санаторіїв і дитячих таборів. Щоб відпочинок був безпечним, управлінням ДСНС України у Чернігівській області здійснюється постійний контроль за станом пожежної та техногенної безпеки даних закладів.

Ще до початку оздоровчої кампанії рятувальники провели відповідні перевірки. Під особливою увагою стан утримання електрогосподарства, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, забезпеченість об'єктів первинними засобами пожежегасіння тощо.

Фахівці ДСНС і після відкриття дитячих оздоровчих закладів постійно стежать за додержанням пожежної безпеки. Так, учора, 22 червня, рятувальники провели рейдову перевірку дитячих санаторно-оздоровчих закладів «Дружба» та «Зелений гай», що розташовані в Чернігові. Порушень пожежної та техногенної безпеки не виявили.

Крім того, під час заходу рятувальники провели з дітьми та працівниками оздоровчих закладів профілактичні бесіди й вручили пам`ятки та листівки з питань безпеки життєдіяльності.

 

 

За інформацією Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода