back

XVIІ обласна літня Спартакіада: змагання найспортивніших держслужбовців Чернігівщини (Оновлено)

16-06-2017 16:08

Позмагатися за право представляти Чернігівську область на Всеукраїнській спартакіаді серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування зібралися сьогодні, 16 червня, 22 збірні команди з усієї Чернігівщини на XVIІ обласній літній Спартакіаді.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова урочисто відкрила спортивний захід, привітала учасників та побажала всім перемоги:

На сьогоднішніх змаганнях представлені майже всі райони Чернігівщини. Це яскраво свідчить: наша область спортивна. Дуже приємно, що майже всі команди очолюють голови райдержадміністрацій. Адже ми завжди власним прикладом повинні показувати, що спорт – це здоровя, і до нього варто залучатися в будь-якому віці. Бажаю всім показати гарні результати, а кращі нехай переможуть!

Право підняти Державний прапор України надали команді-переможниці минулого року – представникам Новгород-Сіверського району.

Сьогодні учасники Спартакіади змагаються в шести видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки, перетягування канату.

Учасники заходу відмітили високий рівень організації змагань. Багато хто з них вже неодноразово бере участь в обласних спартакіадах. Наприклад, один із учасників з Варвинського району розказав, що сьогодні він 16-й раз приїздить змагатися, і для нього це не лише спортивне свято, а ще й можливість побачити багато друзів із різних районів.

За результатами змагань у загальному заліку, перше місце виборола команда Ічнянського району, друге місце – у команди Куликівського району, третє – представників Сновського району.

Читати також: На Всеукраїнській спартакіаді серед інвалідів команда Чернігівщини зайняла одинадцяте місце

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода