back

Юні екологи з Чернігова здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі

15-06-2017 17:03

Днями в Тернополі відбувся XI Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів «Моделювання екологічної ситуації в навколишньому середовищі та прогнозування її змін».

Чернігівщину представляли Анна Шевченко та Анна Пінчук — вихованки гуртка «Юні садівники» обласної станції юних натуралістів.

Учасники заходу презентували дослідницьку роботу з екології, представили фотороботи на тему «Екологічна ситуація вашого місця проживання: проблеми та шляхи їх вирішення», провели експедиційні дослідження екологічною стежкою Національного природного парку «Кременецькі гори».

У рамках збору учні відвідали Тернопільський обласний краєзнавчий музей та Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості, познайомилися з архітектурними пам’ятками міста.

За результатами конкурсних змагань команду Чернігівської області за зайняте ІІ місце у номінації «Екологічна ситуація вашого місця проживання: проблеми та шляхи їх вирішення» нагороджено Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

За інформацією Управління освіти і науки
 Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода