back

У Чернігові відбудеться тренінг «Як розвивати роздержавлену газету»

12-06-2017 17:12

Найближчим часом дванадцять районних комунальних газет області завершать процес реформування. Для інших тринадцяти цей процес розпочався цьогоріч і закінчиться у 2018-му. Відтак редакції видань, що реформуються, потребують знань щодо роботи на медіа-ринку в нових умовах.

Асоціація регіональних засобів масової інформації запрошує представників колективів районних комунальних друкованих ЗМІ на тематичний одноденний тренінг «Як розвивати реформовану газету».

Захід проводиться в рамках проекту «Реформа комунальних ЗМІ: як розвивати місцеву газету?», що реалізується даною громадською організацією за фінансової підтримки з обласного бюджету на виконання Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада».

Тренінг проходитиме 16 червня у Чернігові в Навчально-методичному центрі Федерації профспілкових організацій Чернігівської області за адресою: вул. Шевченка, 105-А. Початок о 10-30.

Участь у заході можуть взяти редактори/заступники редакторів/керівники тематичних відділів комунальних друкованих ЗМІ Чернігівської області.

Організатори забезпечують:

- проведення тренінгу за участі медіа-експертів;

- надання тематичних роздаткових матеріалів;

- кава-паузи.

Для участі у тренінгу представникам комунальних друкованих ЗМІ необхідно зареєструватись до 14 червня одним із запропонованих способів:

- заповнити анкету за посиланням;

- надіслати листа на адресу електронної пошти: [email protected];

- повідомити про участь по телефону +380504653303.

Програма тренінгу.

 

За інформацією громадської організації
«Асоціація регіональних засобів масової інформації»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода