back

Набір на семінар для зацікавлених взяти участь у грантовій програмі проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»

12-06-2017 16:00

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк» запрошує організації, зацікавлені взяти участь у річній програмі грантів проекту, на передзаявочний семінар. Семінар дозволить правомочним і зацікавленим заявникам з’ясувати питання стосовно участі у програмі грантів і отримати пояснення про порядок підготовки концепції грантового проекту. Особлива увага під час семінару буде приділена питанням дотримання екологічних вимог до проектів, що фінансуються у рамках Фонду стратегічних інвестицій Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Семінар відбудеться 16 червня 2017 року в офісі Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 35, корпус 2, 6-й поверх.

Початок семінару10:00 год.

Щоб взяти участь у семінарі, необхідно надіслати відповідну заявку (у довільному вигляді, із вказанням імені та посади учасника семінару) Дмитру Бєлону, менеджеру грантів, на електронну адресу: [email protected]. Заявки на участь приймаються до 16:00 15 червня 2017 року. Від однієї організації очікується не більше двох учасників. USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» не покриває витрати, пов’язані з участю в цьому семінарі.

Нагадаємо, у межах річної програми грантів Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» інвестує діяльність, спрямовану на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах, впровадження нових технологій переробки та післяврожайної обробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту.

Деталі за посиланням.

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода