back

За досвідом енергозбереження — до Латвійської республіки

07-06-2017 09:18

Минулого тижня заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко у складі делегації з Чернігівщини вивчав досвід впровадження заходів енергозбереження та енергоефективності у Латвійській Республіці.

У ході візиту відбулись зустрічі у Міністерстві економіки та Посольстві України в Латвії, спілкування з депутатами Саейму, фахівцями з питань енергозбереження, серед яких були й представники Агенції з інвестицій та розвитку Латвії (LIAA).

Побували представники Чернігівщини і у невеличких, близько п’яти тисяч населення, латвійських громадах, таких, як, наприклад, Смілтене, а також на підприємствах, де активно реалізують заходи енергозаощадження та використовують альтернативні джерела енергії.

Поїздка була дуже змістовною та корисною, — підсумував Сергій Сергієнко. — Адже порівняно з Латвією ми ще тільки починаємо рух у даному напрямку. І латвійський досвід енергозбереження у нечисленних громадах та на підприємствах стане нам у нагоді, особливо зважаючи на зміни в територіально-адміністративному устрої, пов’язані з децентралізацією.

 

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода