back

Юні таланти Чернігівщини отримали подарунки

01-06-2017 17:17

Фінальна частина обласного конкурсу дитячої творчості серед дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, «Світ очима дітей» відбулася сьогодні, 1 червня, у Чернігівському обласному палаці для дітей та юнацтва.

Учасників заходу, яких налічувалося більше сотні, привітала заступник керівника апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха. Вона спільно з начальником Служби у справах дітей ОДА Людмилою Зеленько вручила грамоти і подарунки переможцям конкурсу.

Змагання проводилося у трьох номінаціях: «Малюнок», «Рукоділля» та «Декоративне мистецтво», у кожній з яких виділено п’ять вікових категорій: 6–8 років, 9–11 років, 12–13 років, 13–15 та 16–18 років. На розгляд надійшло більше трьохсот робіт з усієї області. Всі дитячі творіння були представлені сьогодні на виставці.

Для малечі дійство розпочалося з розважальних заходів та майстер–класів. Святковим же подарунком для всіх став концерт за участі гуртківців обласного палацу для дітей та юнацтва.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у реалізацію прав і законних інтересів дітей та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено:

Лепеху Аллу Григорівну — волонтера міського благодійного фонду «Милосердя і доброта», м. Чернігів.

Подяку голови облдержадміністрації оголошено:

Михайленко Оксані Володимирівні — доценту кафедри соціальної роботи психолого-педагогічного факультету Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка;

Романець Олені Миколаївні — начальнику служби у справах дітей Носівської районної державної адміністрації;

Трубенок Олені Василівні — виконавчому директору громадської організації «Голос батьків», м. Чернігів.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода