back

Одна з найпотужніших аграрних компаній України відзначила свій день народження на Чернігівщині

29-05-2017 07:59

—  Коли ми на державному рівні говоримо про високі показники аграрного сектору, то завжди маємо пам'ятати, що все це — завдяки роботі кожного у сфері сільського господарства, — наголосила заступник міністра аграрної політики та продовольства Олена Ковальова, вітаючи з десятиріччям аграрну компанію «ІМК».

Довідково: ІМК (Інновації. Менеджмент.Команда) є однією з 10 найбільших аграрних компаній в Україні. Напрямки діяльності: виробництво та зберігання сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник, соя, картопля), виробництво молока. Потужності розташовані у Чернігівській, Сумській та Полтавській областях.

Справжнє родинне свято сільгоспвиробник влаштував у суботу, 27 травня, на Красній площі Чернігова: для дітей — цікаві майстер-класи, атракціони, для дорослих — концерт та фотозони.

Зацікавила гостей свята виставка сільгосптехніки та експозиція дитячих малюнків з трьох областей України.

     — 20% зернових Чернігівщини зібрано саме аграрною компанією «ІМК», — зазначив у вітальному слові перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич. — Історія розвитку цього виробника надихає: розпочали з обробітку  13 тисяч гектарів землі, зараз мають  —  82.

Привітати та подякувати, зокрема, за відповідальну соціальну позицію приїхали і представники районів Чернігівщини, де працює агрокомпанія: Прилуччина, Носівщина, Ніжинщина, Ічнянщина.

Аграрії отримали міністерські відзнаки та грамоти від райдержадміністрацій.

<

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода