20-06-2018 10:47

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про внесення змін до Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області»

Департаментом агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготовлено проект рішення Чернігівської обласної ради «Про внесення змін до Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області».

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 19.06.2018 по 03.07.2018.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються до 3 липня 2018 року за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру,14 Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, e-mail: [email protected], тел.: 77-44-88.

Контактна особа: Новак Василь Андрійович, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації – начальник управління екології та природних ресурсів.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Пояснювальна записка до проекту ріщшення Чернігівської обласної ради

Проект рішення Чернігівської обласної ради

 

ГО Активне Суспільство України