back

На Чернігівщині ремонтуватимуть дороги загального користування

23-05-2017 08:54

Цьогоріч на поточний ремонт автодоріг загального користування Чернігівської області передбачено понад 521 мільйон гривень. Проведення ремонтно-будівельних робіт планується за рахунок державного бюджету, кредитних коштів, співфінансування з обласного бюджету та митних надходжень.

За рахунок державного бюджету планується відремонтувати 6 об’єктів протяжністю більше 8 кілометрів. Для цього необхідно понад 43 мільйони гривень, 37 з яких уже надійшли в область. Майже 8 мільйонів гривень з обласного бюджету, а також 78 мільйонів гривень кредитних коштів підуть на ремонт 2 об’єктів довжиною більше 18 кілометрів.

Крім того, за рахунок митних надходжень у сумі понад 393 мільйони гривень планується полагодити ще 22 об’єкти, або майже 99 кілометрів автодорожнього полотна.

Вчора, 22 травня, підкомітет з питань державних інвестиційних проектів та аналізу ефективності управління підприємствами державного сектору економіки Комітету Верховної Ради України з питань бюджету затвердив перелік цих об’єктів. Цього тижня його також розглядатиме Комітет Верховної Ради України з питань бюджету.

Від Чернігівської області у засіданні взяли участь заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко та начальник Служби автомобільних доріг в області Володимир Гузема.

– Загалом планується відремонтувати понад 125 кілометрів покриття на 30 автодорогах області. Це забезпечить подальший соціально-економічний розвиток регіону, зокрема транзитного і туристичного потенціалу, а також підвищить безпеку дорожнього руху на автошляхах Чернігівщини, – повідомив Сергій Сергієнко.

Читати також: Кошти на ремонт шляхів області вишукують скрізь

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода