14-05-2018 17:03

Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проекту внесення змін до Програми покращання матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони,  військових частин та правоохоронних органів, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області, на 2018 рік

 

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено зміни до Програми покращання матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони,  військових частин та правоохоронних органів, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області, на 2018 рік.

Зміни Програми покращання матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони, військових частин та правоохоронних органів, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області, на 2018 рік (далі – Програма) внесені з метою забезпечення транспортних перевезень особового складу військових частин та правоохоронних органів.

З початку року кошти, передбачені Програмою для надання послуг з транспортних перевезень, використані у повному обсязі.

Фінансування послуг з транспортних перевезень передбачається за рахунок коштів обласного бюджету. Виділення додаткових коштів на фінансування послуг з транспортних перевезень дозволить військовим частинам та правоохоронним органам ефективніше виконувати завдання щодо захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

Слід зазначити, що відповідно до Програми та за результатами аукціону при закупівлі пального для забезпечення транспортних перевезень у 2018 році було зекономлено 99,15 тис. гривень.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 10 травня по 24 травня 2018 року.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються до 24 травня 2018 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, тел. 67-04-51, е-пошта: dcz_post@cg.gov.ua.

Контактна особа: Кулібик Андрій Вікторович, начальник відділу планування Управління планування цивільного захисту та оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект Програми

Пояснювальна записка

Додаток 1

Додаток 2

 

ГО Активне Суспільство України