05-05-2018 12:36

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про подання запитів на інформацію, розпорядником якої є Чернігівська обласна державна адміністрація»

 

Загальним відділом апарату Чернігівської обласної державної адміністрації розроблено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про подання запитів на інформацію, розпорядником якої є Чернігівська обласна державна адміністрація», яким затверджується Порядок складення та подання запитів на інформацію та форма запиту на інформацію.

Проект розпорядження підготовлено на виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05 травня 2011 року № 547/2011 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 583 «Питання виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Секретаріаті Кабінету Міністрів України, центральних та місцевих органах виконавчої влади».

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 5 травня по 24 травня 2018 року.

Зауваження та пропозиції до проекту розпорядження просимо надсилати в письмовому вигляді по 24 травня 2018 року за адресою: вул. Шевченка, 7, каб. 3, м. Чернігів, 14000, сектор забезпечення доступу до публічної інформації загального відділу апарату обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected].

Контактна особа: Соронович Ірина Володимирівна, завідувач сектору забезпечення доступу до публічної інформації загального відділу апарату обласної державної адміністрації, тел. 67-40-89.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження

ГО Активне Суспільство України