back

«Кращий вихователь року»: переможці-2017

04-05-2017 15:29

Минулого тижня серед педагогічних працівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей відбулася фінальна частина обласного конкурсу «Кращий вихователь року».

Цьогоріч захід відбувся у Ніжинському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Його учасники — працівники профільних центрів  міст Чернігова, Ніжина та села Хмільниці Чернігівського району. Дев’ять конкурсантів за звання кращого у професії змагалися у номінаціях: «Духовні скарби нації», «Здоров’я — найцінніший дар» та «Психологічна допомога».

Конкурс проводився у два етапи. Під час першого (заочного) етапу учасники презентували власний досвід роботи, практичні здобутки та напрацювання. Другий (очний) етап — демонстрація фахової майстерності на прикладі конкретних виховних заходів, майстер-класів, психологічних занять та методик роботи з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, конкурсанти представили креативні та інноваційні підходи до проведення занять з національно-патріотичного виховання, формування здорового способу життя, особистої цінності та власної гідності у дітей.

За результатами випробувань переможцями стали:

- у номінації «Духовні скарби нації» — вихователь Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Наталія Хуторна;

- у номінації «Здоров’я — найцінніший дар» — вихователь Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Людмила Вакуленко;

- у номінації «Психологічна допомога» — практичний психолог Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Алія Зайцева.

«Колектив-переможець» — Ніжинський центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

 

 

За інформацією Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода