back

Потреби жителів враховані — рух автобусів змінили

28-04-2017 17:22

Чергове засідання Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області відбулося вчора, 27 квітня, під головуванням заступника директора Департаменту економічного розвитку — начальника Управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку Сергія Меженного.

Основні питання порядку денного — зміна розкладу руху автобусів з урахуванням побажань місцевих жителів та перевізників.  

Так, за рішенням Координаційної ради, змінили час руху автобусів Чернігів — Трудове та Чернігів — Кувечичі. За новими розкладами автобуси здійснюватимуть автоперевезення після їх погодження відповідно Ріпкинською та Чернігівською райдержадміністраціями.

У Козелецькому районі відкрили автобусний маршрут Козелець — Омельянів із заїздом в село Привітне. Питання ж про відкриття автобусних маршрутів Десна — Козелець з щоденним виконанням рейсів учасники засідання вирішили додатково відкоригувати з урахуванням вже існуючого маршруту.

Відповідно до потреб місцевих жителів змінили розклад руху автобусів на маршрутах Чернігів — Ягідне та Чернігів — Іванівка. Проте відкриття додаткових рейсів на вищеназваних маршрутах потребує доопрацювання та вивчення доцільності їх функціонування.

Крім того, погодили виведення з обласної маршрутної мережі автобусного маршруту загального користування Бахмач — Стрільники.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода