10-04-2018 16:44

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Сновською центральною районною лікарнею Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області»

Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Управлінням охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Сновською центральною районною лікарнею Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області», згідно з яким пропонується встановлення тарифів на платні ортопедичні стоматологічні послуги та втрата чинності розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 24 грудня 2012 року № 487 «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Щорською центральною районною лікарнею», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 27 грудня 2012 року за № 28/925.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 10 квітня до 24 квітня 2018 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді до 24 квітня 2018 року (включно) до Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 26, 34, тел. 669-159, 675-648 або в електронному вигляді за адресою [email protected]), до Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 4-42-88, 4-41-86, 4-01-82, E-mail: uoz_ [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні ортопедичні стоматологічні послуги, що надаються Сновською центральною районною лікарнею Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області»

ГО Активне Суспільство України