back

Як позбутися боргів за електрику, говорили в ОДА

21-04-2017 17:35

Про забезпечення своєчасних та в повному обсязі розрахунків за спожиту електроенергію говорили сьогодні, 21 квітня, на нараді з керівниками підприємств, установ, організацій.

Спільна заборгованість усіх категорій споживачів області перед «Чернігівобленерго» сягнула 175 мільйонів гривень, що негативно впливає на ефективність роботи цього підприємства.

Найскладніша ситуація з розрахунками за електроенергію у ПАТ «Облтеплкомуненерго». Його борг складає 18,6 мільйона гривень.

Крім того, за інформацією ПАТ «Чернігівобленерго», в числі найбільших боржників «КСК"Чексіл"», який завинив близько 7 мільйонів гривень. У разі непогашення боргу підприємство можуть відключити від електропостачання.

Суттєвими залишаються й суми, несплачені за спожиту електроенергію установами, що фінансуються з бюджетів різного рівня: 2,6 мільйона – з обласного бюджету, 3,6 — з районних, 3,5 — з міських, 5,9 мільйона — з державного бюджету.

Якнайшвидше та найповніше погашення заборгованості перед «Чернігівобленерго» — запорука сталої роботи даного підприємства, — наголосив заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко. Він акцентував, що це питання перебуває під постійним контролем ОДА, та закликав керівників підприємств та установ докласти максимум зусиль для повних розрахунків з енергопостачальниками.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода