back

Майже 700 учнів Менщини виборювали першість у районній спартакіаді

21-04-2017 17:18

У Менському районі серед учнів загальноосвітніх шкіл півроку тривали змагання з різних видів спорту: футболу, легкоатлетичного кросу, баскетболу, настільного тенісу, шахів та футзалу. Сьогодні ж, 21 квітня, у Мені відбувся восьмий — завершальний — етап спартакіади з легкої атлетики.

Привітали юних спортсменів перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич, народний депутат України Валерій Давиденко, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш та керівники району.

Менщина завжди мала гарні спортивні результати, представники району отримували призові місця на обласних та всеукраїнських змаганнях. Тож бажаю вам і надалі гідно представляти свою малу Батьківщину та досягати світових спортивних висот, — звернувся Леонід Сахневич до учасників спартакіади.

Перший заступник голови ОДА передав організаторам заходу нові м’ячі, які отримають команди-переможниці останнього етапу змагань.

Ніна Лемеш зауважила, що Чернігівщина славиться спортивними перемогами, які здобувають і вихідці з маленьких стадіонів. Вона вручила грамоти та пам’ятні сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області п’яти найкращим юним спортсменам попередніх етапів спартакіади.

Також очільниця профільного департаменту презентувала гостям книги «Спортивне зузір’я Чернігівщини» та «Олімпійська спадщина», в яких є розділи і про спортсменів Менщини.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода