back

Чернігів зібрав юних філософів та релігієзнавців

20-04-2017 15:05

Чернігів вперше приймає учасників Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців. Учора, 19 квітня, в приміщенні Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва відбулося урочисте відкриття фінального етапу змагань.

Цього року в турнірі беруть участь 15 команд з різних областей України, серед них і збірна Чернігівщини. Мета заходу — популяризація філософських знань та духовно-моральне виховання школярів, виявлення обдарованої і талановитої учнівської молоді.

Вітаючи учасників турніру, заступник голови — керівник апарату Чернігівської ОДА Наталія Романова зауважила:

Коли молоде покоління намагається пізнати філософію справжньої мудрості — то це, дійсно, є дуже доброю та гарною традицією.

Раніше цей турнір проводили у Полтаві та Тернополі, цього ж разу молодь має змогу познайомитися з культурою та традиціями Чернігівського краю. Програмою заходу передбачено екскурсії до національного архітектурно-історичного заповідника «Стародавній Чернігів», пам’яток архітектури XI століття – Антонієвих печер та Іллінської церкви. Також учасники турніру відвідають обласний академічний музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка.

Упродовж чотирьох днів молоді філософи та релігієзнавці будуть змагатися за перемогу в інтелектуальних конкурсах, обмінюватися набутим досвідом і знаннями, знаходити нових друзів. А вже у суботу визначать переможців турніру.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода