back

На Ніжинщині аудитори виявили підприємство-порушника

14-04-2017 11:04

Аудитори Чернігівщини під час планової ревізії Ніжинського ремонтного заводу інженерного озброєння виявили фінансові порушення, що призвели до втрат на суму 1,8 мільйона гривень.

Підприємством здійснено покриття витрат сторонніх юридичних осіб на суму майже один мільйон гривень внаслідок реалізації послуг з ремонту інженерної техніки за цінами, нижчими фактичних витрат на їх виконання.

Крім того, незважаючи на процедуру банкрутства та діючу на підприємстві процедуру санації, а також на наявність значної кредиторської заборгованості з оплати праці, тут здійснювалися нарахування непередбачених законодавством та колективним договором премій, матеріальної допомоги, надбавок і доплат.

За порушення ведення бухгалтерського обліку директора та головного бухгалтера Ніжинського ремонтного заводу інженерного озброєння притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії аудитори поінформували прокуратуру Чернігівської області та орган управління — державний концерн «Укроборонпром».

Матеріали перевірки передано до Управління Служби безпеки України.

 

За інформацією Управління Північного офісу
Держаудитслужби в Чернігівській області

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода