back

Квартири у Козельці чекають лікарів

14-04-2017 08:46

Перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич відвідав вчора Центральну районну лікарню у смт Козелець та зустрівся з колективом медпрацівників. Привід для візиту надзвичайно приємний — вручення ключів від квартири, призначеної молодому лікарю.

Квартиру у новобудові придбано за кошти районного бюджету відповідно до районної Програми забезпечення житлом медичних працівників у 2017 році. Передбачається, що до кінця року в арсеналі Козелецької ЦРЛ за цією ж Програмою з’явиться ще одна квартира. Вартість кожної з них — 500 тисяч гривень.

Таким чином в районі сподіваються залучити до роботи молодих лікарів. Адже тут досить гостро відчувають потребу у фахівцях. Особливо потрібні анестезіологи.

Два майбутніх лікаря цієї спеціальності зараз проходять у лікарні інтернатуру. Є сподівання, що вони залишаться тут і для подальшої роботи. Всього ж для забезпечення цілодобового чергування Козелецькій лікарні необхідні 5 спеціалістів цього профілю.

Разом з керівництвом району Леонід Сахневич оглянув нещодавно встановлене у флюорографічному кабінеті обладнання.

Під час спілкування з колективом лікарні, який переймався майбутнім свого закладу, перший заступник голови ОДА запевнив, що в облдержадміністрації добре розуміють значення Козелецької ЦРЛ для медичного обслуговування території, тому й надалі сприятимуть розвитку цієї медустанови. Тим більше, що й районна влада системно опікується питаннями її матеріально-технічного забезпечення. Так, крім сучасного цифрового флюорографа, вартістю 1,8 мільйона гривень, останнім часом було закуплено ще й наркозний апарат (275 тисяч гривень) та гематологічний аналізатор (195 тисяч гривень).

За повідомленням Козелецької райдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода