back

Шановні християни Чернігівщини!

13-04-2012 16:54

Прийміть найщиріші вітання з величним всехристиянським святом Воскресіння Христового.

У житті кожного християнина Великдень – особливо шановане свято, що символізує перемогу життя над смертю, світла над пітьмою. Великодні свята спонукають усіх віруючих по-новому відчути себе у світі, оцінити чистоту своїх помислів і вчинків, бути добрішими, більш терпимими і благородними один до одного.

Сьогоднішня діяльність церков і релігійних організацій, які активно займаються доброчинною та милосердницькою роботою, допомагає віруючим долучатися до процесів творення громадянського суспільства. Адже духовність виступає важливим чинником національної самобутності українського народу.

Прийдешній Великдень ми зустрічаємо з особливими сподіваннями. Довгоочікувані зміни, що відбуваються нині як у державі, так і на благословенній Чернігово–Сіверській землі, надихають енергією і оптимізмом.

Запорука нашого кращого майбутнього – в морально-духовному оновленні, консолідації суспільства навколо найвищих моральних цінностей – любові до ближнього та до рідної землі, даної нам Богом. Тож гуртуймося у спільній справі побудови кращої долі, в єднанні та порозумінні заради світлого майбутнього України.

Хай ці святкові дні прийдуть радістю та достатком у кожну оселю, зігріють душі вірою і любов’ю, зміцнять сили і бажання творити добро на рідній землі.

Христос Воскрес !

Воістину Воскрес !



Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації

Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода