back

Чернігівський міський центр зайнятості співпрацюватиме зі Світовим банком

29-03-2017 10:35

У рамках місії Світового банку щодо надання технічної допомоги з питань ринку праці та навичок учора, 28 березня, Чернігівський міський центр зайнятості відвідали міжнародний консультант Анжела Тейлор та представники Державної служби зайнятості.

— У процесі реформування соціальної сфери служба зайнятості розпочала співпрацю зі Світовим банком. Йдеться, насамперед, про надання консультативної та технічної допомоги, — повідомив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

У центрі зайнятості гостям продемонстрували весь шлях шукача роботи від першої реєстрації до працевлаштування, а також взаємодію секторів та відділів, яка забезпечує оперативне та ефективне надання послуг як безробітним, так і роботодавцям.

Крім того, учасників заходу ознайомили з роботою Єдиної інформаційно-аналітичної системи ДСЗ (ЄІАС(.NET), за допомогою якої послуги клієнтам служби зайнятості надаються в режимі реального часу через швидкісні канали зв’язку, що об’єднують в інтегровану систему всі центри зайнятості України. Презентували і нові технології підбору кадрів, зокрема роботу банку відеорезюме безробітних, відеопрезентації вакансій тощо.

Експерти також ознайомилися з роботою Консалтингового центру підтримки підприємницької діяльності.

Фахівці служби зайнятості сподіваються, що співпраця зі Світовим банком буде корисною і для шукачів роботи, і для роботодавців.

 

За матеріалами Чернігівського обласного центру зайнятості

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода