back

Увага! Обмежено рух великовагових автомобілів

27-03-2017 13:05

 

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області нагадує: у період з 1 березня по 15 квітня 2017 року в період весняного відтавання ґрунтів введено тимчасові обмеження руху транспорту.

Це спричинено несприятливими погодними умовами, розмерзанням земполотна, перезволоженням ґрунту та втратою несучої здатності конструктивних елементів автодоріг, що призводять до руйнування автомобільних доріг та створюють загрозу безпеці дорожнього руху.

Обмежено рух транспортних засобів:

загальною масою понад 12 тонн і осьовим навантаженням 8тс – на дорогах державного значення (національній та регіональних);

понад 12 тонн і осьовим навантаженням 6тс – на дорогах державного значення (територіальних);

понад 6 тонн і осьовим навантаженням 4тс – на обласних та районних дорогах місцевого значення.

Строки зняття обмежень руху можуть бути скореговані при відновленні фізико-технічних характеристик доріг і стабілізації погодних умов.

 

Читати також: До уваги водіїв вантажних авто! 

 

Крім того, в Службі автомобільних доріг області повідомляють про ліквідацію ямковості на автомобільних дорогах державного значення, зокрема, на міжнародних коридорах.

Так, Чернігівським облавтодором минулого тижня ліквідовано понад 7,7 тисячі м2 ямковості, всього ж з початку року – більш ніж 21 тисячу м2 . Ремонт виконується гарячим асфальтобетоном та методом просочення.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
за матеріалами Служби автомобільних доріг в Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода