back

Служба зайнятості співпрацює з ОТГ

23-03-2017 15:41

Процеси децентралізації ставлять перед службою зайнятості нові завдання – налагодити тісну взаємодію з об’єднаними територіальними громадами. Це дозволить наблизити послуги служби безпосередньо до людей, зокрема, жителів сільської місцевості, які зазвичай є пасивнішими на ринку праці, ніж городяни.

Наразі тривають зустрічі керівників базових центрів зайнятості з головами об’єднаних територіальних громад. У центрі обговорень – ситуація на ринку праці, перспективи розвитку підприємництва та створення нових робочих місць. Окрім того, організація громадських та інших робіт тимчасового характеру, професійне навчання безробітних.

Навесні традиційно розпочинається благоустрій населених пунктів. Отже, за результатами зустрічей заплановано чимало громадських робіт, до яких залучатимуться безробітні, — зазначила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. — Також ми співпрацюємо з об’єднаними територіальними громадами, аби виявити потребу на місцевих ринках праці. До речі, наразі спостерігається позитивна тенденція зростання кількості вакансій.

 

За матеріалами Чернігівського обласного центру зайнятості

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода