back

До уваги жителів Чернігівщини: значно збільшилась кількість пожеж!

23-03-2017 14:05

Незважаючи на вимоги правил пожежної й екологічної безпеки та постійні застереження рятувальників, громадяни продовжують спалювати рештки сухої рослинності, сміття на присадибних ділянках, а також допускають необережність у поводженні з вогнем під час перебування в природних екосистемах.

З початку березня в Чернігівській області виникло понад 120 пожеж.

Учора, 22 березня, рятувальники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області ліквідували 23 пожежі загальною площею 50 гектарів на відкритих територіях.

Вогнеборці державного пожежно-рятувального підрозділу смт Куликівки ліквідували пожежу господарчої будівлі у селі Дрімайлівка Куликівського району. Під час гасіння рятувальники не допустили розповсюдження вогню на розташовані поруч чотири житлові будинки та дві господарчі споруди. Причиною виникнення пожежі послужило розповсюдження вогню по сухій траві внаслідок неконтрольованого спалювання сміття на сусідніх земельних ділянках.

 

Управління ДСНС України в області закликає:

необхідно дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем у житловому секторі, а також перебуваючи у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ.

 

 

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода