05-02-2018 09:47

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту звіту
про виконання Програми фінансової підтримки  членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на спорудження надгробка на могилі загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції у Чернігівській області на 2017 рік

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проект звіту про виконання Програми фінансової підтримки  членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на спорудження надгробка на могилі загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції у Чернігівській області на 2017 рік

Основним завданням названої Програми є реалізація державної політики у сфері соціального захисту населення та надання фінансової підтримки родинам загиблих воїнів АТО, зокрема організація виплати грошової допомоги на спорудження надгробка на могилі загиблих) померлих учасників АТО.

Упродовж 2017 року грошову допомогу виплачено 149 членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО на за загальну суму 2980,0 тис гривень.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2017 році Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01 по 15 лютого 2018 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться по 15 лютого 2018 року за адресою: 14028, м. Чернігів, проспект Миру, 116 а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел. 5 99 38,
e-пошта: [email protected]

Контактна особа: Кучерява Ольга Олегівна, начальник  відділу персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням та виплатою пенсій Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект звіту

ГО Активне Суспільство України