05-02-2018 09:32

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту звіту
про виконання у 2017 році Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення ґендерної
рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року

Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2017 році Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення ґендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

Комплексна обласна програма підтримки сім’ї, забезпечення ґендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року спрямована на здійснення на регіональному рівні комплексних заходів щодо створення правових і соціальних умов для належного розвитку сім’ї, у тому числі удосконалення роботи щодо попередження домашнього насильства, впровадження гендерних підходів в усі сфери життєдіяльності суспільства та вжиття заходів з протидії торгівлі людьми.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2017 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 02 по 16 лютого 2018 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться по 16 лютого 2018 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, пр. Миру 14, Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Нагорна Руслана Василівна, начальник відділу з питань сім’ї та гендерної політики управління у справах сім’ї та молоді Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, тел. 674-514.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект звіту

ГО Активне Суспільство України