back

Співробітництво з Європейською Академією Берліну обговорили в облдержадміністрації

14-03-2017 16:01

Сьогодні, 14 березня, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та в.о. директора Департаменту економічного розвитку ОДА Олександра Хомик провели зустріч з представниками Європейської Академії Берліну. Очолював іноземну делегацію директор Академії – Професор Доктор Екарт Штратеншульте.

Мета візиту – обговорення співробітництва у рамках реалізації між проектом «AGREE» та іншими заходами у сфері формування належного врядування в Україні. Зокрема, йшла мова про можливу участь співробітників Чернігівської облдержадміністрації в семінарах у Берліні.

Проект «Академія доброго урядування та підвищення компетентності в Європі» (AGREE) сприяє обміну новітнім досвідом та підтримує Україну в трансформаційних процесах, а також впровадженні принципів ефективного управління (так званого «доброго урядування»).

Довідково.

За ініціативи Міністерства закордонних справ Німеччини Європейська Академія Берліна проводила у 2016 році ряд семінарів для українських службовців органів державної влади та місцевого самоврядування на тему «Добре урядування».

Основною ідеєю німецько-української Академії доброго урядування та підвищення компетентності в Європі є підтримка кадрів в Уряді та облдержадміністраціях, а також орієнтованих на реформи фахівців центрального та місцевого рівнів.

 
За інформацією Департаменту економічного розвитку
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода