02-02-2018 15:38

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту звіту про виконання у 2017 році
Обласної цільової програми
з національно-патріотичного виховання на 2017-2020 роки

Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2017 році Обласної цільової програми з національно-патріотичного виховання на 2017-2020 роки

Метою Програми є створення та розвиток  в Чернігівській області системи національно-патріотичного виховання, насамперед дітей та молоді, на основі формування й утвердження принципів любові та гордості за власну державу, її історію, мову, культуру, науку, спорт, національних і загальнолюдських цінностей, усвідомлення громадянського обов’язку та зміцнення якостей патріота України як світоглядного чинника, спрямованого на розвиток успішної країни.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2017 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 02 по 16 лютого 2018 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться по 16 лютого 2018 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, пр. Миру 14, Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Семенченко Сергій Михайлович, начальник відділу з питань молоді та організації оздоровлення дітей управління у справах сім’ї та молоді Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, тел. 774-448.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект звіту

ГО Активне Суспільство України