back

Міжнародний конкурс шкільних медіа шукає нових переможців

14-03-2017 13:22

Міжнародний конкурс шкільних медіа проводитиметься цього року вдвадцяте. Його мета — розвиток шкільних ЗМІ, виявлення нових журналістських талантів і оволодіння досвідом у галузі журналістики.

Конкурс підсумовуватиметься 27 – 29 квітня у Миколаєві. Організатори конкурсу — Національна спілка журналістів України, Національна академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Оргкомітет прогнозує, що у заході візьмуть участь близько трьохсот юнкорів з України та закордону. Вони матимуть змогу не лише ознайомитись із досвідом та доробком один одного, а й взяти участь у майстер-класах відомих українських журналістів, поспілкуватися з керівниками провідних медіа, відомими громадськими діячами, дипломатами.

До участі у конкурсі запрошуються медіа шкіл, гімназій, ліцеїв, а також професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів, видані або випущені до ефіру з 1 вересня 2016 по 1 березня 2017 року. На конкурс прийматимуться стіннівки, друковані та Інтернет-видання, телерепортажі, репортажні фото, радіорепортажі.

Докладніше з умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті Коледжу преси та телебачення.

До речі, до числа переможців минулорічного конкурсу увійшли й дві команди з Чернігівщини — редакція газети «Джерело» Городнянської загальноосвітньої школи-інтернату та авторський колектив з Козелецької гімназії № 1.

За інформацією оргкомітету 
Міжнародного конкурсу шкільних медіа

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода