back

Нове обладнання — Чернігівській обласній дитячій лікарні

10-03-2017 15:30

Для надання медичної допомоги новонародженим дітям волонтери Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» передали КЛПЗ «Чернігівська обласна дитяча лікарня» перфузор, 2 шприцові інфузійні насоси, пульсоксиметр, монітор для слідкування за основними параметрами життєдіяльності, неонатальний комплект та 35 шприців-перфузорів з голкою для забору медикаментів.

Ця традиційна акція, спрямована на збір коштів для лікувальних закладів Чернігівщини, проходить вже 12 років, за які зібрано 480 тисяч гривен. В цьому році зібрано 70 тисяч гривень. Минулого року – 40 тисяч гривень, тобто, це – своєрідний рекорд — зауважила заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

За словами регіонального представника Фонду Ірини Симонової, раніше волонтери купували необхідне для індивідуального користування пацієнтів, тепер місія фонду — забезпечити лікарні пристроями, що дозволяють зберегти життя.

Начальник Управління охорони здоров’я облдержадміністрації Петро Гармаш, дякуючи благодійникам, підкреслив, що у нинішніх умовах розвиток медичної галузі, своєчасне оновлення медичного обладнання неможливе без допомоги волонтерів та благодійних організації. Багаторічна співпраця з Фондом «Серце до серця» – яскраве тому підтвердження. 

Прес-служба Управління охорони здоров’я облдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода