back

Симпозіум для молоді від WIIS у Вашингтоні (США)

10-03-2017 08:00

Організація WIIS (Women in International Security) організовує п’ятиденний симпозіум для молоді в Вашингтоні, США. Симпозіум присвячений дослідженню питань міжнародної безпеки з гендерної точки зору. Участь візьмуть 24 студенти з різних країн.

Дедлайн1 червня 2017 року.

Під час п’ятиденного семінару будуть розглянуті міжнародні проблеми безпеки з урахуванням гендерної проблематики серед 24 аспірантів (магістрів і аспірантів). Симпозіум відбудеться 12–19 листопада 2017 року у Вашингтоні, округ Колумбія.

На симпозіумі будуть представлені інтерактивні лекції, дискусії та семінари з гендерних аспектів проблем міжнародної безпеки. Крім того, учасники семінару отримають професійні розвиток та підготовку, у тому числі як ефективно взаємодіяти зі ЗМІ, писати для політиків, а також використовувати соціальні медіа. Крім того, учасники отримають інформацію про вплив державних органів, міжнародних організацій та аналітичних центрів.

Кандидати повинні:

– у даний момент навчатися або нещодавно закінчити магістратуру або аспірантуру в галузі міжнародних відносин, політології, міжнародного розвитку, досліджень у галузі безпеки, гендерних досліджень, антропології або суміжних дисциплін. Студенти, які будуть зараховані протягом наступного навчального року також будуть розглядатися;

– вік 25–40 років;

– вільно володіти розмовною та письмовою англійською мовою.

Подати заявку можна за посиланням.

Відібрані учасники отримають офіційні запрошення в кінці червня/початку липня 2017-го.

Контакти: [email protected].

Детальна інформація за посиланням.

 

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода