back

День жалоби за загиблим бійцем ЗСУ

28-02-2017 18:01

Розпорядженням Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка завтрашній день, 1 березня, оголошено у місті Чернігові днем жалоби.

Цього дня чернігівці вшановуватимуть пам’ять загиблого учасника антитерористичної операції Дмитра Пономаренка, молодшого сержанта військової частини А3547 Збройних Сил України.

На знак скорботи за загиблим на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою. Також відповідні обмеження торкнуться проведення розважально-концертних заходів на території міста. Додатково заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Дмитро Пономаренко загинув 25 лютого під час виконання бойового завдання біля селища Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області. Призваний на військову службу за контрактом у 2015 році. Служив у 550 окремій радіолокаційній роті. Відряджений для служби в зоні антитерористичної операції у складі 72-ї окремої механізованої бригади.

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода