back

У бібліотеці Короленка відкрилась виставка фотографів

17-02-2017 17:28

В обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка днями відбулось відкриття щорічної фотовиставки Чернігівської обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

На експозиції презентовано 40 різнопланових робіт 12-ти фотохудожників у різних жанрах фотографії: пейзаж, портрет, натюрморт, «людина в кадрі», репортажне фото та багато інших.

Фотохудожників різних жанрів об'єднує спільна мета – завдяки фотографії показати красу та неповторність рідної землі, унікальність народу та любов до України,– звернувся до присутніх фотожурналіст Віктор Кошмал.

Гості заходу вшанували хвилиною мовчання колег, які пішли з життя. Серед них — Валерій Шайгородський. Його світлини також представлені на виставці.

Члени спілки розповіли про досягнення організації за минулий рік. Зокрема, Валерій Шайгородський отримав срібну медаль в номінації «Природа» у фотоконкурсі «Фотовернісаж на Покрову». Віктор Кошмал зайняв 2 місце серед професіоналів у щорічному фотоконкурсі Національного олімпійського комітету України. Роман Віленський отримав 2 дипломи в конкурсі газети «День» та третє місце в конкурсі «Моя краща фотографія 2015 року», провів фотовиставку «Ерец Исроель» в Києві та Харкові. Вадим Докторов організував дві персональні виставки за кордоном.

Окрім того, під час заходу посвідчення члена обласного осередку Національної спілки фотохудожників України вручено Роману Закревському.

 

 

За інформацією Чернігівської обласної
 універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода