back

Ще п’ять багатодітних сімей Чернігівщини отримали побутову техніку та меблі

16-02-2017 12:05

Перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич разом із директором Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніною Лемеш учора, 15 лютого, з робочим візитом побували в Коропському та Сосницькому районах.

У Коропській райдержадміністрації Леонід Сахневич вручив сертифікати на предмети побуту чотирьом багатодітним матерям. Зокрема родина Галини Алукрієвої одержала морозильну камеру, Алли Зрелової – пилосос. Пральна машина та шафа для одягу дісталися сім’ям Наталії Линок та Людмили Майбороди відповідно.

Діти – це наше майбутнє. Їх виховання є дуже відповідальною і складною працею. Бажаю вам наснаги у цій справі, а облдержадміністрація всіляко підтримуватиме вас, – зауважив Леонід Сахневич.

Допомога сім’ям, які виховують п’ять і більше дітей, надається за кошти обласного бюджету вже тривалий час на виконання Комплексної обласної програми підтримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми.

За словами Ніни Лемеш, спочатку проводиться обстеження умов проживання родини, а потім закуповуються предмети домашнього вжитку з урахуванням потреб сім’ї. До речі, подібна програма працює лише на Чернігівщині.

 

 

Також посадовці за «круглим столом» зустрілися з ветеранами-афганцями, членами ветеранських організацій, представниками сімей загиблих учасників АТО Коропського району.

15 лютого ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цю дату не можна у повній мірі назвати радісною, адже багато українців не повернулися додому. На жаль, і в наш час на сході країни гинуть молоді хлопці. Тож хочу побажати всім якомога скорішого настання миру в державі, – зазначив Леонід Сахневич.

Учасники зустрічі окреслили першому заступнику голови ОДА основні питання, що їх турбують. Йшлося про недостатнє фінансування зубопротезування, санаторно-курортного лікування, проблеми при отриманні земельних ділянок та безкоштовних ліків тощо.

 

 

У Сосниці приємна подія відбулася у родині Ярини Устименко, яка з чоловіком виховує шестеро дітей. Леонід Сахневич та Ніна Лемеш передали їм сертифікат на двокамерний холодильник.

 

 

Дружина загиблого учасника АТО Богдана Назаренка отримала від посадовців деякі необхідні речі. Раїса Назаренко виховує двох дітей – доньку Діану, дев’яти років та сина Артема, п’яти років.

 

 

Окрім того, Леонід Сахневич провів нараду в Сосницькій райдержадміністрації. За підсумками комплексного відпрацювання району учасники зустрічі обговорили результати перевірки.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода