back

Оголошено додатковий конкурсний відбір інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році

14-02-2017 10:31

 До уваги голів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) голів, органів місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад!

Регіональна конкурсна комісія з оцінки та забезпечення проведення відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області оголошує додатковий конкурс інвестиційних програм на 2017 рік лише за наступними технічними завданнями:

1.3.4. Розвиток спортивної інфраструктури для занять фізичною культурою і спортом

1.21. Будівництво спортивних майданчиків для масового використання.

1.22. Будівництво та реконструкція спортивних споруд.

2.2.1. Підвищення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва

2.12. Поліпшення організаційних засад надання адміністративних послуг.

Спрямування коштів державного фонду регіонального розвитку передбачено на фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які:

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади;

Крім того, основними умовами конкурсного відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проектів є їх відповідність таким критеріям:

1) для інвестиційних програм і проектів, які передбачають
будівництво, — наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

2) календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

3) співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

4) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються бюджетні кошти, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Для участі у відборі проектів, що будуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, подавачам проектів необхідно надіслати на електронну адресу регіонального адміністратора: [email protected]   реєстраційну картку проекту згідно з додатком 1 з метою подальшої реєстрації інвестиційних програм та проектів в системі державного фонду регіонального розвитку на сайті http://dfrr.minregion.gov.ua.

Одночасно зазначаємо, що для формування попередніх пропозицій до Переліку інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році, необхідно в обов’язковому порядку заповнити та надіслати на адресу регіонального адміністратора форму згідно з додатком 2.

Прийом заявок для участі у конкурсному відборі проводиться  з 14 лютого 2017 року до 20 лютого 2017 року включно, щоденно, крім суботи, неділі,  з 08-00 до 17-00;

Прийом документів для участі у конкурсному відборі проводиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7,  приміщення Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної адміністрації   (3 поверх, каб. 24) у вищевказані терміни.

Контактний телефон для довідок: (0462) 675-834

Додатки

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода