back

У Прилуках пройде XVIII Міжнародна фотовиставка «День-2016» – «Сімейний альбом України»

13-02-2017 12:35

З 23 лютого по 12 березня  у Прилуцькому Міському будинку культури відбудеться XVIII Міжнародна фотовиставка «День-2016», яка цього року має назву «Сімейний альбом України». Прилучани матимуть змогу побачити найкращі професійні та аматорські фотороботи, ретельно відібрані редакторами газети «День». На світлинах– люди, які формують сучасне обличчя України. Партнер проведення фотовиставки у Прилуках – компанія «Бритіш Американ Тобакко Україна». Вхід на виставку вільний.

Урочисте відкриття фотовиставки відбудеться 23 лютого об 11:00. Цього ж дня пройде зустріч з провідними журналістами газети «День» та авторами нових видань із серії «Бібліотеки газети «День».

 Благодійна організація «Фонд сприяння ініціативам газети «ДЕНЬ» вручить навчальним закладам, бібліотекам та іншим культурно-просвітницьким установам книги з серії «Бібліотека газети «День» для поповнення їхніх бібліотечних фондів. Таким чином Прилуки приєднаються до марафону великих і малих міст України, де ці видання вже отримали сотні навчальних та культурних закладів.

Довідково: За 18 років у містах України пройшло 115 фотовиставок «Дня», отримали нагороди 778 фотографів. 

Цього року отримано світлини від професіоналів і аматорів з усіх куточків країни, редакційне журі відібрало 350 кращих робіт для підсумкової експозиції в Києві. У Прилуцькій галереї будуть показані близько 150 робіт.

Серед номінацій – «Український світ», «Політика», «Фото з історією», «Світ очима дітей», де представлені роботи авторів до 18 років, і «Птахи водойм», яку підтримує громадська організація «Українське товариство охорони птахів».

Цього року газета «День» представляє свого роду великий сімейний альбом України, на конкурсних знімках – люди, які формують обличчя країни. Вони не акцентують на жорстоких, кривавих моментах буття держави. Мета – показати, як розвивається і дорослішає Україна. 

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода