back

Посольство Великобританії запрошує взяти участь у конкурсі

10-02-2017 14:31

Посольство Великобританії запрошує взяти участь у конкурсі для підтримки демократичного, економічного розвитку і реформування енергетики в Україні. Успішні проекти фінансуватимуться за рахунок фонду «Глобальна Британія».

Останній термін подачі заявок — 6 березня 2017 року до 18.00 години (за київським часом).

Програма підтримає проекти з бюджетом до 20 000 фунтів стерлінгів у наступних сферах:

1. Демократичний розвиток:

– розгортання процесу децентралізації, в тому числі формування ефективного, прозорого і відкритого місцевого бюджету, широкого залучення місцевих громад та розвиток компетенції в органах місцевого самоврядування, відновлення і розвитку міст;

– підтримка реформ державного управління;

– підтримка України у проведенні вільних та чесних виборів згідно з міжнародними стандартами;

– підтримка реформи суспільного мовлення та надання професійних послуг населенню.

2. Економічний розвиток:

– поліпшення інвестиційного клімату та бізнес-середовища для іноземних і вітчизняних інвесторів;

– вдосконалення управління державними підприємствами;

– посилення парламентського контролю за економічними і фінансовими питаннями.

3. Реформування енергетичного сектору:

– підвищення енергетичної безпеки України в результаті зменшення залежності від російських вуглеводнів, вугілля та ядерного палива; збільшення диверсифікації поставок палива; підвищення енергоефективності; збільшення видобутку нафти і газу вітчизняного виробництва; ширше використання відновлюваних джерел енергії;

– подальше реформування енергетичного сектору України відповідно до вимог третього енергетичного пакету ЄС і як результат — зниження корупції; більше конкуренції на ринку; оновлена система монетизації субсидій, що надасть нові стимули для економії енергії та зниження навантаження на державні фінанси України;

– обмін кращим досвідом Великобританії в антикорупційній політиці (у співпраці з торгово-промисловими палатами та бізнес-асоціаціями), а також розширення можливостей для українського бізнесу, яке забезпечує Зона вільної торгівлі з ЄС.

Успішні проекти повинні мати стійкі результати і чітко визначати очікувані зміни. Вони можуть також базуватися на проектах інших організацій, доповнюючи їх.

Максимальне фінансування будь-якого проекту становить 20 000 фунтів стерлінгів. Може бути спільне фінансування та самофінансування. 

Проекти повинні бути реалізовані і всі платежі використані до 31 березня 2018 року.

Пропозиції необхідно направляти до посольства Великобританії в Києві на [email protected] до 6 березня 2017 року до 18.00 години (за київським часом).

Детальна інформація на сайті Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації у рубриці «Гранти міжнародної технічної допомоги».

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода