12-12-2017 16:00

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Правил пропускного режиму до адміністративної будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації»

 

Обласною державною адміністрацію підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Правил пропускного режиму до адміністративної будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації», згідно з яким запроваджуються Правила пропуску до адміністративної будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації.

Запровадження Правил пропускного режиму здійснюється з метою запобігання: проникненню сторонніх осіб до адміністративної будівлі; відвідуванням без службової потреби режимних приміщень відрядженими особами та відвідувачами; викраденню матеріальних цінностей; несанкціонованому внесенню (винесенню) за межі адміністративної будівлі матеріальних носіїв інформації з обмеженим доступом; внесенню (винесенню) до адміністративної будівлі аудіо-, відео-, радіо-, фотоапаратури, інших технічних засобів та матеріальних цінностей без відповідного дозволу.

Правила пропускного режиму до адміністративної будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації розроблені відповідно до Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 року № 939.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 12 грудня по 26 грудня 2017 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 26 грудня 2017 року (включно) до організаційного відділу апарату  Чернігівської облдержадміністрації  (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 63, тел. 669-221 або в електронному вигляді на електронну адресу [email protected]).

Контактна особа: Зозуля Сергій Володимирович, начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації.

 

ГО Активне Суспільство України