04-12-2017 11:25

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультації щодо проекту
положення про Премію для відзначення переможців обласного конкурсу журналістських робіт
із тематики реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади

За ініціативи Чернігівської обласної організації Національної спілки журналістів України, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації підготовлено проект положення про Премію для відзначення переможців обласного конкурсу журналістських робіт із тематики реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади (далі — Премія).

Мета Премії — спираючись на концептуальні засади методології, розробленої в рамках діяльності Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», підвищення поінформованості та обізнаності населення області стосовно реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, поширення конкретних позитивних прикладів розвитку громад і кращих практик, збільшення рівня прихильності жителів Чернігівщини до реформи децентралізації.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03 листопада 2010 року № 996 проект положення про Премію проходить процедуру електронних консультацій на офіційному сайті облдержадміністрації з 25 листопада по 10 грудня 2017 року.

Зауваження та пропозиції до проекту положення про Премію прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації по 10 грудня 2017 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, тел. (0462) 66-92-19, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Подорван Андрій Федорович, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект положення про Премію для відзначення переможців обласного конкурсу
журналістських робіт з тематики реформування місцевого самоврядування
та територіальної організації влади

ГО Активне Суспільство України