30-11-2017 10:20

Інформаційне повідомлення 
про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту Програми
економічного і соціального розвитку області 
 на 2018 рік

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проект Програми економічного і соціального розвитку на 2018 рік (далі – Програма).

Програма розроблена разом з іншими структурними підрозділами обласної державної адміністрації, тери­то­рі­аль­ними органами центральних органів виконавчої влади в області, рай­держ­адміністраціями і виконавчими комітетами міських рад міст обласного значення відповідно до вимог законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про місцеві державні адміністрації”, «Про засади державної регіональної політики», “Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України” та постанови КМУ від 26.04.2003 №621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету».

Проект Програми ставить на меті забезпечення зростання рівня життя громадян і підвищення його якості на основі проведення загальнодержавних реформ та сталого економічного розвитку.

Основними пріоритетними завданням проекту Програми є розвиток людського потенціалу; підвищення конкурентоспроможності області та забезпечення стійкого економічного зростання; розвиток сільських територій.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться  до 5 грудня  2017 року  за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент економічного розвитку обласної державної адміністрації,
тел. (0462) 675-692, е-пошта: [email protected].

Контактна особа:  Баженова Андріанна Андріївна, заступник начальника управління стратегії соціально-економічного розвитку – начальник відділу стратегічного планування, прогнозування та моніторингу регіонального розвитку (0462) 675-692.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект Програми

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

ГО Активне Суспільство України