back

Любецька школа також отримала нове комп’ютерне обладнання

20-01-2017 16:39

Після зимових канікул учні Любецької загальноосвітньої школи навчатимуться на нових сучасних комп’ютерах. Обладнання для закладу надійшло відповідно до угоди між Урядами України та Китайської Народної Республіки.

Сертифікат на 9 одиниць комп’ютерної техніки з ліцензійним програмним забезпеченням керівництву навчального закладу вручила вчора, 19 січня, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

– У Любецькій школі має бути сучасне обладнання, адже це опорний навчальний заклад. Використання нової комп’ютерної техніки дасть учням можливість здобувати якісні знання, – зазначила Наталія Романова.

За останні три роки вихованці закладу ставали переможцями багатьох інтелектуальних конкурсів. Наразі 199 учнів навчаються за профільною програмою з історії.

Над підготовкою, виявленням і підтримкою творчих здібностей учнів працює висококваліфікований педагогічний колектив. Із 23 педагогів 12 мають вищу кваліфікаційну категорію, ще 9 – звання «Старший вчитель» та 1 нагороджений знаком «Відмінник освіти України».

До речі, минулого року в Любецькому дитячому садку за рахунок коштів місцевого бюджету та Державного фонду регіонального розвитку замінено вікна та двері.

 

 

За інформацією відділу інформаційної діяльності 
та комунікацій з громадськістю апарату
Ріпкинської райдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода