27-11-2017 12:09

Інформаційне повідомлення про електронні консультації з громадськістю щодо проекту змін
до Програми
фінансової підтримки обласних громадських організацій інвалідів
та ветеранів на 2016-2020 роки

Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проект змін до Програми фінансової підтримки обласних громадських організацій інвалідів та ветеранів на 2016-2020 роки, затвердженої 10 вересня 2015 року рішенням двадцять восьмої сесії обласної ради шостого скликання.

Метою прийняття проекту рішення є  реалізація державної політики у сфері соціального захисту населення, залучення громадських організацій до розв’язання проблем ветеранів і інвалідів та наданні фінансової підтримки обласним громадським організаціям, які працюють в напрямку всебічного захисту законних прав, соціальних, економічних, вікових інтересів ветеранів війни та праці, воїнів-інтернаціоналістів, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Департаменту соціального захисту населення, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності проект змін до Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 17 листопада по 1 грудня 2017 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прижиматимуться по 1 грудня 2017 року (включно) за адресою: 14028, м. Чернігів, проспект Миру, 116 а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected]

Контактна особа: Федоріна Алла Віленівна – начальник планово-економічного відділу Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, тел. (0462) 72-80-80.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Департаменту соціального захисту населення в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект Програми

 

ГО Активне Суспільство України