back

Оновлено комп'ютерні класи Коропщини

19-01-2017 14:28

Сучасне комп’ютерне обладнання нещодавно отримали учні Риботинської та Шабалинівської загальноосвітніх шкіл, що на Коропщині.

Кабінет інформатики Шабалинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів поповнили 10 нових комп’ютерів. Техніку закуплено за кошти державної субвенції, виділеної на соціально-економічний розвиток району.

Для Риботинської школи 14 комп’ютерів з ліцензійним програмним забезпеченням надійшло відповідно до угоди між Урядами України та Китайської Народної Республіки.

Днями укомплектування класів освітніх закладів оглянули керівники району. Голова райдержадміністрації Володимир Куніцин висловив переконання, що комп'ютерне обладнання дасть змогу вивести на новий рівень навчальний процес, розширити та оновити зміст, форму і методи викладання предметів.

– Така техніка для навчального закладу дуже важлива, адже приноситиме велику користь як для учнів, так і для учителів, – зазначила директор Шабалинівської школи Юлія Дубатовк.

До речі, крім комп’ютерів, у багатьох школах району з’явилися нові меблі, оргтехніка, обладнання та посуд для харчоблоків.

За інформацією Сектору інформаційної діяльності
і комунікацій з громадськістю Коропської РДА

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода