back

На забезпечення рятувальників з держбюджету виділили рекордну суму

18-01-2017 08:46

Значне підвищення заробітної плати, покращення технічної бази та нова форма — усе це чекає на рятувальників цьогоріч.

А вже на сьогодні Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області отримало підкріплення — чотири одиниці пожежних автоцистерн загальною вартістю понад 15 мільйонів гривень та одну оперативно-піротехнічну машину, що коштує майже 738 тисяч гривень.

Автоцистерни поїдуть працювати по районах — Прилуцькому, Ніжинському, Козелецькому та Чернігівському.

Усе придбано за кошт державного бюджету. Ключі від техніки Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман учора передав особовому складу.

—   Наше завдання — дати вам хорошу зарплату, яку ви по праву заслуговуєте, забезпечити технічно та засобами захисту, аби ви могли вчасно реагувати та ефективно попереджувати надзвичайні ситуації.

Хочу зауважити, що цього року на потреби УДСНС виділено рекордну суму на оновлення техніки — 600 мільйонів гривень,— наголосив очільник Уряду.

Як зауважили рятувальники, покращення вони відчули ще у 2016 році — чи не вперше за останні п’ять років не виникало проблем з пальним.

Окрім того, за рахунок обласного бюджету із регіонального матеріального резерву до Управління ДСНС України в області планується передати аварійно-рятувальне, пожежно-технічне обладнання, речове майно та запасні частини до засобів зв’язку загальною вартістю майже 337 тисяч гривень.

Користуючись нагодою, Прем’єр-міністр потиснув руку найвідважнішим рятувальникам, які проявили витримку, рішучість та високий професіоналізм під час участі у пошуково-рятувальних роботах, та вручив їм пам’ятні подарунки.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода