back

У Семенівці напередодні Різдва Христового молодий лікар та його сім’я отримали житло

10-01-2017 16:59

Знакова подія для Семенівського району відбулася 6 січня. Голова районної державної адміністрації Сергій Деденко вручив ордер на право проживання у службовій квартирі лікарю-офтальмологу Віталію Зволю та його родині. Це вже друга квартира, передана лікарям упродовж останніх двох років.

За ініціативи керівництва райдержадміністрації розроблена і діє Програма забезпечення житлом медичних працівників закладів охорони здоров’я Семенівського району Чернігівської області на 2015-2017 роки.

– Для заохочення медичних працівників необхідно надати їм певні соціальні гарантії, а найкраще – забезпечити житлом, – вважає очільник району.

Тож, у 2016 році була відремонтована двокімнатна квартира загальною площею 52,3 метрів квадратних, що перебуває у спільній власності територіальних громад міста та сіл Семенівського району і знаходиться в оперативному управлінні місцевих закладів охорони здоров’я.

На ремонт службового житла для лікарів були залучені кошти районного бюджету в сумі 80 тисяч гривень і спонсорська допомога Семенівського агролісгоспу та ПП «Семенівська мануфактура».

За інформацією Семенівської РДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода