back

Дорогі земляки! У ці передсвяткові дні прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

31-12-2016 19:38

Рік, що добігає кінця, став для всієї країни та нашої області зокрема часом тяжких випробувань та комплексних змін – соціально-економічних реформ, децентралізації, створення об’єднаних громад і багато іншого. Завдяки активності жителів Чернігівщини, об’єднань громадян, органів місцевого самоврядування і виконавчої влади держави та області вдалося досягти позитивних результатів як у розв’язанні поточних проблем, так і в прийнятті та втіленні в життя рішень, важливих для добробуту кожного мешканця й розвитку Чернігівщини загалом.

Усе, чого нам, землякам, удалося досягти за цей непростий період, здобуто ціною неймовірних зусиль, а часом і найдорожчим – здоров’ям чи навіть життям кращих синів Чернігівщини – патріотів, які протистоять військовій агресії на сході країни.

Переконані, що у новому році наша єдність і віра в перемогу зміцниться й утвердиться, а перешкоди на шляху побудови процвітаючої європейської України ослабнуть.

Бажаємо всім жителям Придесення міцного здоров’я і благополуччя, душевної рівноваги, здійснення всіх найзаповітніших мрій і бажань.

Нехай ці чудові свята принесуть усім нам і нашим родинам щастя й добро, а новий рік стане роком злагоди у громадах і миру на всій нашій рідній українській землі.


З глибокою повагою і найкращими побажаннями

голова обласної ради Ігор Вдовенко,

голова облдержадміністрації Валерій Куліч

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода