back

Оптимізація шкіл – крок до якісної освіти

08-12-2016 12:14

Оптимізація мережі навчальних закладів є одним зі шляхів підвищення якості освіти, тому дане питання залишається у центрі суспільної уваги. Цього разу під час зустрічі з першим заступником голови облдержадміністрації Леонідом Сахневичем нову державну концепцію реформування освіти обговорювали на Корюківщині.

Леонід Сахневич ознайомив педагогів із фінансуванням освітніх закладів на поточний та наступний рік. Розповів про матеріально-технічне забезпечення шкіл та придбання автобусів для підвозу дітей.

Вже давно область не отримувала такого фінансування. Мільйон гривень вже розподілений на комп’ютерні класи, мультимедійне обладнання, меблі та електрообладнання для їдалень, спортивний інвентар, – повідомив Леонід Сахневич.

Детальніше про фінансування галузі читати: Будуть діти — буде й школа.

Начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький поінформував колег про хід оптимізації, розповів про методи запровадження державою даних реформ та їх значення. Звернув увагу і на підвищення ефективності управління галуззю.

Сьогодні держава активно підтримує наші ініціативи у побудові системи, потрібної для надання якісної освіти. Тому зміни, які нас очікують, залежать від нас, – наголосив Микола Конопацький.

Також він додав, що вже з понеділка на сайті Управління освіти і науки ОДА з’явиться рубрика, куди кожен охочий зможе вносити власні пропозиції по вдосконаленню закону про освіту та інших законодавчих актів. Всі ідеї будуть опрацьовані та передані до Міністерства освіти і науки України.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода